Svalkande iskaffe

Då var det en ny vecka igen. Jobbade i lördags och på eftermiddagen åkte jag och Linus till Åhus och åt glass. Finns ett ställe där dom gräddar sina egna strutar så det känns lite extra lyxigt och eftersom solen sken va det en perfekt dag för en motorcykeltur :-). På kvällen blev det grillning, korv med bröd och vin, mums! Va ett litet gäng och vi satt och pratade långt in på natten...

På söndagen röjde jag mest i lägenheten och på kvällen blev det grillning, kubb och äppelpaj i trädgården. Var lite extra skoj eftersom Camilla kom och vi har inte träffats sen skolan slutade så det var på tiden...

Här kommer ett svalkande kafferecept som passar nu när solen äntligen tittar fram. Det är taget från en av mina favorit kokböcker nämligen " Sannas Kafferep".

Iskaffe med mjölk
1 glas

Gör så här:
Koka en espresso. Låt kallna. Blanda med mjölk efter smak och några istärningar. Smaksätt gärna med lite socker. Den som vill kan mixa det hela, men det blir även gott med hela istärningar.  

image3

Källa bilden

Kommentarer
Postat av: Madde

Madde sakna Lisa
Madde *hjärta* Lisa =)

Postat av: Kix

Vi har precis kommit hemfrån Grekland och där dracks det många iskaffe - eller frappe som det kallades där. Supergott och svalkande.

2007-08-13 @ 09:42:11
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Madde

naaw, regn e fan inte skoj...då vill man inte gå o jobba...bara ligga under täcket o mysa =) Hippas att de går bra på jobbet! KRAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR *grr* ;-)

2007-08-20 @ 14:00:58
URL: http://paddibuddy.blogg.se
Postat av: Lisa

Madde: Jag blev dyngsur och ändå tar det bara tio minuter till jobbet..

2007-08-20 @ 23:34:14
URL: http://ettrumochkok.blogg.se
Postat av: Lisa

Kix: Va mysigt det låter med semester. Hoppas ni hade det underbart skönt! Får kanske testa det nästa gång jag är utomlands..

2007-08-20 @ 23:35:11
URL: http://ettrumochkok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback